Фосил Исланд ОСРС водич (2024)

Место само за чланове, Фосилно острво је уређено североисточно од Моританије, представљајући занимљиву климу где играчи могу да набаве низ способности.

То је значајно, чудно острво које Варрок музеј тренутно истражује. Седам екстра скромнијих острва окружује стварно острво, иако мапа архипелага Скека у подруму куће на брду открива тринаест додатних острва која обухватају Фосилно острво.

Фосил Исланд ОСРС водич (1)

Литхкрен, током и после потере за Убицом змајева ИИ, је усамљено острво међу архипелагом до којег играч заиста може да стигне.

Играчи, вероватније него не, морају завршити путовање Боне Воиаге да би стигли на острво, за које је потребно најмање 100 похвала. Најједноставнији и најбржи приступ за путовање на Фосилно острво је коришћење дигсите привеска за транспорт појединца у близини подручја Дигсите барже.

Овде могу да уђу у пловни чамац тако што ће разговарати са чуваром канала. Затим, у том тренутку, потом водећи пилот, а на крају млађи навигатор.

Преглед садржаја

Савети за долазак до Фосилног острва

Сваки главни део игре тражи стратегије да се дође до најочекиваније области ОСРС, фосилног острва. Најкориснија и најискоришћенија стратегија је да се привезак дигсите такође може користити унутар Куће на брду, северне стране Музејског кампа на најчуднијој јужној машини која ће активирати алтернативу на привеску и омогућити играчу да се транспортује до Кућа.

Унутар ове куће такође постоји дрво Магиц Мусх које покреће транспортни систем мицелијума. Овај оквир Магиц Мусх треес дозвољава играчима превоз преко Фосилног острва; међутим, требало би их пронаћи да дођу до њих тако што ће прво отићи у њихове области и покушати да их искористе.

У случају да са собом немате дигсите привезак, коришћење транспортног оквира Глидер уз транспортни оквир Спирит Трее је још један брз и једноставан приступ да дођете до фосилног острва. Да бисте превезли до Упоришта гнома на дрвету, користите дрво душе у Великој размени из Варрока.

Померите се по стаблу са те тачке и затим користите једрилицу до „Леманто Андра“, приказаног на искачућој мапи као палата. На тај начин ћете се приближити копну и чамцу који ће вас одвести до острва Фосила. Узимајући све у обзир, искористите Прстен дуела за транспорт до Дуел Арене, а затим упутите патуљасти лагани авион ка западно од Ал Кхаридовог брокера бисера.

Шта радити на фосилном острву?

Музејски камп

Играч ће бити само западно од музејског кампа након што се појави на Фосилном острву. Камп неће бити изузетно вредан од самог почетка, ионако играчи могу да искористе своју способност изградње и друге одређене материјале за постављање побољшања унутар кампа.

За производњу комуналних услуга потребне су санке. Требало би да га набавите у радњи на углу у случају да сте занемарили да понесете чекић са собом.

Следи гомила ствари које ће играчу требати да све састави: збир од 10 храстових дасака, 25 ексера, 1 кутија за грејање, 2 гвоздене шипке, 2 трупца, 1 конзерва, 2 конопца, 3 деликатне глине и 5 дасака. Укупан преглед ствари које играч треба да измисли може се наћи на Осрс вики-ју.

Играчи могу користити Фоссил Стораге да држе све фосиле који се могу наћи док су на острву. Такође постоје додатни држачи капацитета разбацани по целом острву, а други се налази у подруму Варрок музеја.

Шума гљива

Северозападни део острва познат је као шума печурака. Овде постоје разне вежбе које оснажују играче да припреме широк опсег способности.

Застареле зигомите играч може убити као део задатка убице зигомита, надгледати биљоједе присутне у шуми, садити махагони и дрвеће тиковине у југоисточном углу три стабла, а затим уз помоћ калцифицирати фосиле базена мицелијума.

ОСРС фосилне острвске виверне

Штавише, испод тајног улаза у планинама Печурака налази се место где се може наћи пећина Виверн. Само ако су играчи распоређени на фосилне острвске виверне као задатак убице, виверне изнутра могу бити убијене.

Тар Свамп

Југозападни део острва има огромну мочвару. Без обзира на чвориште за уништавање дебелих биљака, проласком кроз мочвару је потребна грабуља да би се биљке елиминисале. У целој шумској земљи могу се сакупљати печурке сулиусцеп, у сваком случају, само једна се може посећи. Такође морате да натерате клијенте да истраже опасну мочвару, држећи се подаље од опаких Тар звери да би коначно пронашли сулиусцеп који се може сецкати.

Помахниталог палеонтолога, који се бори упоредиво са Лудим багером који живи у остацима дивљине, може се наћи поред главних делова у јужном крају мочваре. Он је знатно снажнији, како год било, у светлу чињенице да његов јединствени напад може достићи више од 70.

Пролеће вулкана

Извор вулкана се сигурно може налазити на југоисточној страни острва. Овде можете открити много гомила отпада, заједно са вулканским рудником.

Подводни

Под водама Фосилног острва, постоји широка потопљена зона до које се може доћи помоћу чамца у североисточном углу шуме печурака – чамцем до океана. Ово води играча на минијатурно острво које има банковни ковчег где се онда могу вратити назад или десно шкљоцнути гумењаком да би стигли у потопљену зону.

Мала трака која показује ниво кисеоника играча ће се појавити у горњем левом делу екрана игре када уђу у регион, различито од других потопљених региона током целе игре.

Трака ће се стално исцрпљивати док је играч још потопљен – играчи би требало да потоне и врате се на површински ниво у случају да истекне. Када добијете рибу напухачу, можете допунити кисеоник и подићи га тако што ћете прождирати рибу пуферицу.

Без обзира на то, ако је играч опремљен заштитним поклопцем за акваријум и опремом за скакање, ниво кисеоника ће остати на 100%. Када се спусте, штитник за главу и механички склоп се могу безбедно уклонити и припремити још једном, а ако је ваш ниво кисеоника испод 100%, он ће се полако напунити када се две ствари поново припреме.

Кућа на брду

Смештен на североисточној страни острва, доћи ћете до Куће на брду пењући се уз падину на јужном крају Шуме печурака. Унутар Куће на брду постоји неколико чудних справа, од којих један може очарати привезак дигсите како би омогућио играчима да се директно транспортују до Куће.

Такође, овде се може наћи једно од четири магичне гњире којима се може приступити на острву, омогућавајући брз приступ неколико различитих делова острва путем телепортације кроз привезак дигсите овде, а затим у том тренутку користећи магично дрво за путовање.

У подруму куће који је отворен кроз скривени улаз у југоисточном углу налази се много камених сандука са опцијом претраге. Поглед кроз камени сандук захтеваће нумулит.

Сандук ће дати могућност лова да угради 100 нумулита у отвор након што је нумулит уметнут. Шкрињи имају вероватноћу да седе беспослени, да наносе штету или да дају неку од различитих нота. Можете додати белешке у блок за белешке Фоссил Исланд плејера. Може се прелистати гомила књига које се налазе иза стуба, да би се добио древни дневник.

Листа задатака малог обима

Само изван Опште продавнице Фосилног острва музејског кампа је табла са обавештењима која приказује ствари које треба радити на Фосилном острву. Ово су суштински мали подухвати који имају за циљ да упознају играча са разним супстанцама острва. Резиме је подељено на четири дела: Музејски камп, Јужне мочваре, Северни крајеви и Планински исток.

Играчи који су завршили део прегледа могу се обратити Питеру за награду, који се може видети како помера југозападно од огласне табле. Играчи ће добити 10 неидентификованих малих фосила (5 за сваки сегмент) у случају да заврше преглед музејског кампа и северних крајева и додају 10 неидентификованих средњих фосила (5 за сваки део) према јужним мочварама и планинском истоку.

Музејски камп

По завршетку слагања листе задатака, играчи могу добити 5 неидентификованих малих фосила обраћајући се Петеру.

Нортхерн Реацхес

По завршетку слагања листе задатака, играчи могу добити 5 неидентификованих малих фосила обраћајући се Петеру.

Соутхерн Свампс

По завршетку сређивања листе подухвата, играчи могу добити 5 неидентификованих средњих фосила путем обраћања Петеру.

Планински исток

По испуњењу његовог распореда листе задатака, играчи могу добити 5 неидентификованих средњих фосила путем обраћања Петру.

Фосил Исланд ОСРС водич (2)

Кара Цлаитон

  • вебсајт

Кара Клејтон је слободни писац по професији, а такође је и веб ентузијаста, љубитељ природе, фотограф, наказа за путовања, љубитељ музике и фитнес наказа по хобију. Дипломирала је енглеску књижевност и постдипломске студије из новинарства и масовних комуникација. Заљубљена је у своју професију кустоса чланака о различитим нишама као што су здравље, мода, финансије, начин живота, технологија, бизнис, а њен УСП је њен једноставан, али привлачан стил писања.

Фосил Исланд ОСРС водич (2024)
Top Articles
New Life in North Carolina
North Carolina mom charged with murdering two of her adopted children
Unitedhealthcare Hwp
Gabriel Kuhn Y Daniel Perry Video
25X11X10 Atv Tires Tractor Supply
Driving Directions To Fedex
Tv Schedule Today No Cable
Urinevlekken verwijderen: De meest effectieve methoden - Puurlv
Cranberry sauce, canned, sweetened, 1 slice (1/2" thick, approx 8 slices per can) - Health Encyclopedia
Helloid Worthington Login
6th gen chevy camaro forumCamaro ZL1 Z28 SS LT Camaro forums, news, blog, reviews, wallpapers, pricing – Camaro5.com
Dc Gas Login
Best Suv In 2010
I Touch and Day Spa II
Committees Of Correspondence | Encyclopedia.com
Bj Alex Mangabuddy
Andhrajyothy Sunday Magazine
Lowe's Garden Fence Roll
Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction
Hermitcraft Texture Pack
1989 Chevy Caprice For Sale Craigslist
Att.com/Myatt.
Aerocareusa Hmebillpay Com
Unionjobsclearinghouse
Mtr-18W120S150-Ul
104 Presidential Ct Lafayette La 70503
Sam's Club Gas Price Hilliard
4Oxfun
Expression Home XP-452 | Grand public | Imprimantes jet d'encre | Imprimantes | Produits | Epson France
Maisons près d'une ville - Štanga - Location de vacances à proximité d'une ville - Štanga | Résultats 201
P3P Orthrus With Dodge Slash
Wow Quest Encroaching Heat
Goodwill Thrift Store & Donation Center Marietta Photos
Craigslist Red Wing Mn
Terrier Hockey Blog
RALEY MEDICAL | Oklahoma Department of Rehabilitation Services
Craigslist Gigs Wichita Ks
Sam's Club Gas Prices Deptford Nj
140000 Kilometers To Miles
Acts 16 Nkjv
Avance Primary Care Morrisville
boston furniture "patio" - craigslist
Pike County Buy Sale And Trade
Brown launches digital hub to expand community, career exploration for students, alumni
Csgold Uva
10 Types of Funeral Services, Ceremonies, and Events » US Urns Online
Bank Of America Appointments Near Me
Germany’s intensely private and immensely wealthy Reimann family
Mmastreams.com
Ark Silica Pearls Gfi
Who We Are at Curt Landry Ministries
Blippi Park Carlsbad
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated:

Views: 6268

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.