Vodnik OSRS po Fosilnem otoku (2024)

Mesto Fossil Island, ki je namenjeno samo članom, je urejeno severovzhodno od Morytanije in predstavlja zanimivo podnebje, kjer lahko igralci pridobijo izbor sposobnosti.

To je opazen, nenavaden otok, ki ga muzej Varrock zdaj preiskuje. Sedem dodatnih skromnejših otokov obkroža dejanski otok, čeprav zemljevid otočja Skeka v kleti Hiše na hribu razkriva trinajst dodatnih otokov, ki zajemajo Fosilni otok.

Vodnik OSRS po Fosilnem otoku (1)

Lithkren, med in po lovu za Dragon Slayer II, je osamljeni otok med arhipelagom, ki ga igralec resnično lahko doseže.

Igralci so bolj verjetno kot ne morali končati potovanje Bone Voyage, da so prispeli na otok, kar zahteva vsaj približno 100 kudojev. Najpreprostejši in najhitrejši pristop za potovanje na Fosilni otok je uporaba obeska za digsite za prevoz posameznika blizu območja barke Digsite.

Tukaj lahko vstopijo v čoln, tako da se pogovorijo s čuvajem čolna na kanalu. Nato na tej točki nato vodilni pilot in na koncu mlajši navigator.

Kazalo

Nasveti za dosego Fosilnega otoka

Vsak večji del igre išče strategije, kako priti do najbolj pričakovanega območja OSRS, fosilnega otoka. Najbolj uporabna in uporabljena strategija je uporaba obeska digsite, ki ga je mogoče uporabiti tudi v hiši na hribu, na severni strani muzejskega tabora, na najbolj čudnem južnem stroju, ki bo aktiviral alternativo na obesku in igralcu omogočil prevoz do Hiša.

V tej hiši je prav tako drevo Magic Mush, ki aktivira transportni sistem micelija. To ogrodje dreves Magic Mush dovoljuje igralcu prevoz po otoku Fossil; vendar je treba najti, da pridejo do njih tako, da najprej odidejo na njihova območja in jih poskušajo uporabiti.

V primeru, da pri sebi nimate obeska za digsite, je uporaba transportnega ogrodja Glider skupaj s transportnim ogrodjem Spirit Tree še en hiter in preprost pristop do fosilnega otoka. Za prevoz do utrdbe drevesnih gnomov uporabite drevo duš v Veliki menjavi iz Varrocka.

Od te točke se pomaknite po drevesu navzgor in nato uporabite padalo do 'Lemanto Andra,' ki je na pojavnem zemljevidu prikazan kot palača. S tem se boste približali najdišču in čolnu, ki vas bo popeljal do otoka Fosil. Če upoštevamo vse, uporabite Ring of dueling za prevoz do Duel Arene in nato uporabite pritlikavo lahko letalo proti zahodu Al Kharidovega posredovalca biserov.

Kaj početi na otoku fosilov?

Muzejski tabor

Igralec bo šele zahodno od muzejskega tabora, potem ko se pojavi na Fosilnem otoku. Tabor že od samega začetka ne bo izjemno dragocen, igralci pa lahko uporabijo svojo sposobnost gradnje in druge določene materiale za postavitev izboljšav v taborišču.

Za izdelavo pripomočkov so potrebne sani. Kupite ga v trgovini na vogalu, če niste nosili kladiva s seboj.

Sledi kup stvari, ki jih bo igralec potreboval za sestavljanje vsega: vsota 10 hrastovih desk, 25 žebljev, 1 zaboj za ognjišče, 2 železni palici, 2 polena, 1 pločevinka, 2 vrvi, 3 občutljive gline in 5 desk. Celoten povzetek stvari, ki jih mora igralec izdelati, lahko najdete na Osrs wiki.

Igralci lahko uporabijo Fossil Storage za hrambo fosilov, ki bi jih lahko našli, ko so na otoku. Po vsem otoku so razpršeni tudi dodatni nosilci zmogljivosti, drugi pa je v kleti muzeja Varrock.

Gobji gozd

Severozahodni del otoka je znan kot Gobji gozd. Tukaj so različne vaje, ki igralcem omogočajo, da pripravijo širok spekter sposobnosti.

Zastarele zigomite lahko igralec ubije kot del naloge uničevalca zigomitov, spremlja rastlinojede živali, ki so prisotne v gozdu, posadi mahagonij in tikovina v jugovzhodnem kotu treh popravkov dreves, nato pa s pomočjo kalcificira fosile. bazena micelija.

OSRS Fossil Island Wyverns

Poleg tega je pod skrivnim vhodom v Mushroom Mountains kraj, kjer je jama Wyvern. Samo če so bili igralci razdeljeni na Fossil Island Wyverns kot ubijalska naloga, so Wyverni v notranjosti lahko ubiti.

Katransko močvirje

Na jugozahodnem delu otoka je veliko močvirje. Ne glede na središče za sekanje debelih rastlin, gredo skozi močvirje potrebujejo grablje za odstranjevanje rastlin. Povsod po gozdu je mogoče nabirati gobe suliuscep, vseeno pa lahko posekate le eno. Prav tako morate stranke prisiliti, da raziščejo nevarno močvirje, hkrati pa se izogibajo hudim zverem Tar, da končno najdete sulliuscepa, ki ga je mogoče sesekljati.

Ponorelega paleontologa, ki se bori podobno kot nori bager, ki prebiva v ostankih divjine, je mogoče najti pri večjih delih v južnem koncu barja. Je bistveno močnejši, kakorkoli že, glede na dejstvo, da lahko njegov edinstveni napad doseže več kot 70.

Pomlad vulkana

Izvir vulkana se zagotovo nahaja na jugovzhodni strani otoka. Tu lahko odkrijete veliko ruševin, skupaj z vulkanskim rudnikom.

Podvodni

Pod vodami Fosilnega otoka je široko potopljeno območje, ki ga je mogoče doseči s čolnom na severovzhodnem vogalu Gobjega gozda – do oceana se odpravite z veslanjem. To igralca popelje do majhnega otoka, ki ima skrinjo, kjer se lahko vrne ali pa desno zaskoči na čoln in prispe do potopljenega območja.

Majhna vrstica, ki prikazuje raven kisika igralca, se prikaže v zgornjem levem kotu zaslona igre, ko vstopi v regijo, za razliko od drugih potopljenih regij skozi igro.

Palica se bo nenehno izčrpavala, medtem ko je igralec še potopljen – igralci bi se morali potopiti in vrniti na površinski ravni, če je zmanjka. Ko dobite ribo napihovalko, lahko dopolnite svoj kisik in ga povečate tako, da požrete ribo napihovalko.

Ne glede na to, če je igralec opremljen z zaščitno kapo za ribiško posodo in opremo za skakanje, bo raven kisika ostala na 100 %. Ko je spuščen, je mogoče varno odstraniti ščitnik za glavo in mehanski sklop ter ga znova pripraviti, in če je vaša raven kisika dosegla pod 100 %, se bo počasi zvišala, ko bosta obe stvari ponovno pripravljeni.

Hiša na hribu

Nahaja se na severovzhodni strani otoka, do Hiše na hribu pa se povzpnemo po pobočju na južnem koncu Gobjega gozda. V hiši na hribu je nekaj nenavadnih pripomočkov, eden od njih lahko očara obesek za digsite, da igralcem omogoči prevoz neposredno do hiše.

Prav tako je tukaj mogoče najti enega od štirih čarobnih gob, ki so dostopni na otoku, kar omogoča hiter dostop do nekaj različnih delov otoka s pomočjo teleportacije skozi obesek digsite tukaj, nato pa na tej točki uporabite čarobno gobo za potovanje.

V kleti Hiše je veliko kamnitih skrinj z možnostjo iskanja, ki je odprta skozi skrit vhod v jugovzhodnem kotu. Za pogled skozi kamnito skrinjo bo potreben numulit.

Skrinja bo lovu ponudila možnost vdelave 100 numulitov v odprtino, potem ko je numulit vstavljen. Obstaja verjetnost, da bodo skrinje mirovale, povzročale škodo ali dajale eno od različnih opomb. Opombe lahko dodate v beležko Fossil Island predvajalnika. Kup knjig je mogoče pregledati, skozi katerega je za stopničastim stolčkom, da bi dobili starodavni dnevnik.

Seznam opravil majhnega obsega

Tik pred trgovino Fossil Island General Store muzejskega kampa je obvestilna tabla, ki prikazuje stvari, ki jih lahko počnete na otoku Fossil Island. To so bistveni majhni podvigi, namenjeni seznanitvi igralca z različnimi substancami otoka. Pregled je razdeljen na štiri dele: muzejsko taborišče, južna močvirja, severni del in gorski vzhod.

Igralci, ki so izpolnili del seznama, lahko za nagrado nagovorijo Petra, ki ga lahko vidite, kako se pomika jugozahodno od oglasne deske. Igralci bodo prejeli 10 neidentificiranih majhnih fosilov (5 za vsak segment) v primeru, da dokončajo niz Museum Camp in Northern Reaches ter dodajo 10 neidentificiranih srednjih fosilov (5 za vsak del) proti nizu Southern Swamps in Mountainous East.

Muzejski tabor

Po končanem urejanju seznama nalog lahko igralci dobijo 5 neidentificiranih majhnih fosilov z naslavljanjem Petra.

Northern Reaches

Po končanem urejanju seznama nalog lahko igralci dobijo 5 neidentificiranih majhnih fosilov z naslavljanjem Petra.

Južno močvirje

Po končani ureditvi seznama podjetij lahko igralci dobijo 5 neidentificiranih srednjih fosilov z naslavljanjem Petra.

Gorski vzhod

Po izpolnitvi razporeditve seznama nalog lahko igralci dobijo 5 neidentificiranih srednjih fosilov z naslavljanjem Petra.

Vodnik OSRS po Fosilnem otoku (2)

Kara Clayton

  • Spletna stran

Kara Clayton je po poklicu samostojna pisateljica, po hobiju pa je tudi spletna navdušenka, ljubiteljica narave, fotografinja, ljubiteljica potovanj, ljubiteljica glasbe in fitnesa. Diplomirala je iz angleške književnosti in podiplomsko iz novinarstva in množičnega komuniciranja. Zaljubljena je v svoj poklic kuriranja člankov o različnih nišah, kot so zdravje, moda, finance, življenjski slog, tehnologija, posel, njen USP pa je njen preprost, a privlačen slog pisanja.

Vodnik OSRS po Fosilnem otoku (2024)
Top Articles
Probable Pitchers Mariners
AI method radically speeds predictions of materials’ thermal properties
Genesis Parsippany
How To Do A Springboard Attack In Wwe 2K22
Free Atm For Emerald Card Near Me
Zitobox 5000 Free Coins 2023
Gunshots, panic and then fury - BBC correspondent's account of Trump shooting
Ncaaf Reference
Strange World Showtimes Near Cmx Downtown At The Gardens 16
Danielle Longet
Craigslist Dog Kennels For Sale
Best Restaurants Ventnor
Newgate Honda
Morocco Forum Tripadvisor
Moparts Com Forum
Craigslist Edmond Oklahoma
Download Center | Habasit
Tamilrockers Movies 2023 Download
Morristown Daily Record Obituary
Hermitcraft Texture Pack
Decosmo Industrial Auctions
Ups Print Store Near Me
Timeforce Choctaw
Dr Ayad Alsaadi
Evil Dead Rise Showtimes Near Regal Sawgrass & Imax
Rimworld Prison Break
1973 Coupe Comparo: HQ GTS 350 + XA Falcon GT + VH Charger E55 + Leyland Force 7V
Happy Homebodies Breakup
Reviews over Supersaver - Opiness - Spreekt uit ervaring
Disputes over ESPN, Disney and DirecTV go to the heart of TV's existential problems
پنل کاربری سایت همسریابی هلو
Hefkervelt Blog
Skepticalpickle Leak
Uno Fall 2023 Calendar
Desales Field Hockey Schedule
Devargasfuneral
EST to IST Converter - Time Zone Tool
All Things Algebra Unit 3 Homework 2 Answer Key
Boone County Sheriff 700 Report
Cygenoth
Craigslist Com Panama City Fl
Cnp Tx Venmo
Nail Salon Open On Monday Near Me
Frigidaire Fdsh450Laf Installation Manual
Is Ameriprise A Pyramid Scheme
Used Auto Parts in Houston 77013 | LKQ Pick Your Part
Tyrone Dave Chappelle Show Gif
Grandma's Portuguese Sweet Bread Recipe Made from Scratch
Tenichtop
Loss Payee And Lienholder Addresses And Contact Information Updated Daily Free List Bank Of America
Elizabethtown Mesothelioma Legal Question
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated:

Views: 6266

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.