Fossil Island OSRS Guide (2024)

Fossil Island er et nettsted kun for medlemmer, og er arrangert nord-øst for Morytania, og presenterer et interessant klima der spillere kan skaffe seg et utvalg av ferdigheter.

Det er en bemerkelsesverdig, merkelig øy som Varrock-museet nå undersøker. Syv ekstra mer beskjedne øyer omgir selve øya, selv om skjærgårdskartet over Skeka i Huset på Hills kjeller avdekker tretten ekstra øyer som omfatter Fossil Island.

Fossil Island OSRS Guide (1)

Lithkren, under og etter jakten på Dragon Slayer II, er den ensomme øya blant øygruppen som spilleren virkelig kan nå.

Spillere, mer sannsynlig enn ikke, må ha fullført Bone Voyage-reisen for å komme til øya, noe som krever minst rundt 100 kudos. Den enkleste og raskeste tilnærmingen til å ta en tur til Fossil Island er å bruke et digsite-anheng for å transportere individet nær området til Digsite-lekteren.

Her kan de gå inn i flatbåten ved å snakke med kanalbåtvakten. Deretter, på det tidspunktet, ledende pilot, og til slu*tt juniornavigatøren.

Innholdsfortegnelse

Tips for å komme til Fossiløya

Hver eneste store del av spillet leter etter strategier for å komme til det mest forventede området OSRS, fossiløya. Den mest nyttige og brukte strategien er å bruke digsite anhenget kan også brukes inne i House on the Hill, nordsiden av Museum Camp på den rareste sørlige maskinen som vil aktivere et alternativ på anhenget og gi spilleren mulighet til å transportere til Hus.

Det er også et Magic Mush-tre inne i dette huset som aktiverer Mycelium Transportation System. Dette Magic Mush-trær-rammeverket tillater spillertransport over Fossil Island; men de bør bli funnet for å komme til dem ved først å gå til områdene deres og forsøke å utnytte dem.

I tilfelle du ikke har et digsite-anheng med deg, er bruk av Glider-transportrammen sammen med Spirit Tree-transportrammen en annen rask og enkel tilnærming for å komme til den fossile øya. For å transportere til Tree Gnome Stronghold, bruk soultreet i Grand Exchange fra Varrock.

Flytt opp i treet fra det punktet og bruk deretter glideren til 'Lemanto Andra', fremstilt på popup-kartet som et palass. Hvis du gjør det, kommer du nærmere graveplassen og båten som tar deg til øya Fossil. Alt tatt i betraktning, bruk en duellring for å transportere til Duel Arena og deretter bruke dverg-lette flyet vest for Al Kharids perlemegler.

Hva skal man gjøre på den fossile øya?

Museumsleir

Spilleren vil være kun vest for Museumsleiren etter å ha vist seg på Fossil Island. Leiren vil ikke være ekstremt verdifull fra begynnelsen uansett, spillere kan bruke konstruksjonsevnen og andre visse materialer for å sette opp forbedringer inne i leiren.

Det krever en slede for å lage verktøyene. Du bør få en fra hjørnebutikken i tilfelle du har unnlatt å bære hammeren med deg.

Følgende er en haug med ting som spilleren trenger for å sette sammen alt: En sum av 10 eikeplater, 25 spiker, 1 tinderbox, 2 jernstenger, 2 stokker, 1 boks, 2 tau, 3 delikat leire og 5 brett. Den totale oversikten over ting som spilleren trenger å lage finner du på Osrs wiki.

Spillere kan bruke Fossil Storage for å holde eventuelle fossiler som kan bli funnet mens de er på øya. Det er også flere kapasitetsholdere spredt rundt på øya også, og en annen er i kjelleren på Varrock-museet.

Soppskog

Øyas nordvestlige segment er kjent som soppskogen. Det er forskjellige øvelser her som gir spillere mulighet til å forberede et bredt spekter av ferdigheter.

Foreldede Zygomittes kan drepes av spilleren som en del av Zygomite slayer-oppgaven, overvåke planteetere som er tilstede i skogen, plante mahogni og teaktrær i det sørøstlige hjørnet av de tre trefiksene, og etterpå forkalke fossiler med hjelp av mycelbassenget.

OSRS Fossil Island Wyverns

Dessuten, under en hemmelig inngang i Mushroom Mountains er stedet hvor Wyvern Cave kan bli funnet. Akkurat hvis spillere har blitt fordelt til Fossil Island Wyverns som et slayer-oppdrag, kan Wyverns inne bli drept.

Tjæresump

Øyas sørvestlige del har en enorm myr. Til tross for et nav for å hacke ned tykke planter, trenger det å gå gjennom sumpen en rake for å eliminere planter. Gjennom hele tømmerlandet kan sulliuscep-sopp samles, uansett, bare én kan hugges ned. Du må også tvinge klienter til å utforske den farlige myra mens du holder deg unna ondskapsfulle tjæredyr for endelig å finne den hakkelige sulliuscep.

Den forvirrede paleontologen, som kjemper på samme måte som Crazy-gravemaskinen som bor i restene av villmarken, kan bli funnet ved hoveddelene i den sørlige delen av myren. Han er betydelig mer kraftfull, uansett hva det måtte være, i lys av det faktum at hans unike angrep kan komme til mer enn 70.

Vulkanens vår

Vulkanens kilde kan helt sikkert ligge på øyas sørøstside. Du kan oppdage mange avfallshauger her, sammen med den vulkanske gruven.

Underwater

Under vannet på Fossil Island er det en bred nedsenket sone som kan nås ved hjelp av skjæret i det nordøstlige hjørnet av soppskogen – noe som gjør en tur med padlebåt til havet. Dette tar spilleren til en liten øy som har en bankkiste, hvor de enten kan gå tilbake eller høyreklikke på jolla for å komme til den nedsenkede sonen.

En liten stolpe som viser oksygennivået til spilleren vil dukke opp øverst til venstre på spillskjermen når de kommer inn i området, ulikt andre nedsenkede områder gjennom hele spillet.

Baren vil tømmes kontinuerlig mens spilleren ennå er nedsenket – spillere bør synke og returnere på et overfladisk nivå i tilfelle den går tom. Når du får pufferfish, kan du fylle på oksygen og løfte den ved å sluke pufferfish.

Uansett, hvis spilleren er utstyrt med en fiskebollebeskyttelseshette og hoppeutstyr, vil oksygennivået holde seg på 100 %. Når den senkes, kan hodebeskytteren og den mekaniske enheten fjernes sikkert og klargjøres igjen, og hvis oksygennivået ditt har nådd under 100 %, vil det toppe sakte når de to tingene har blitt klargjort på nytt.

Hus på Åsen

Arrangert på øyas nordøstlige side, vil du gå til Huset på Åsen ved å klatre en skråning på Soppskogens sørlige ende. Det er noen rare dingser inne i House on the Hill, hvorav en kan fengsle et digsite-anheng for å gi spillere mulighet til å transportere direkte til huset.

En av de fire magiske mushtrees tilgjengelig på øya kan også bli funnet her, noe som gir rask adgang til noen få forskjellige deler av øya ved hjelp av teleportering gjennom digsite-anhenget her, og på det tidspunktet ved å bruke det magiske mushtreet til å reise.

Det er mange steinkister med søkemulighet i Husets kjeller som er åpen gjennom skjult inngang i sørøstre hjørne. Å se gjennom steinkisten vil kreve en numulitt.

Kisten vil gi jakten valg om å legge inn 100 numulitter i åpningen etter at numulitten har blitt innebygd. Kistene har en sannsynlighet for å sitte stille, gjøre skade eller gi en av de forskjellige sedlene. Du kan legge til notatene i Fossil Island-notisblokken til spilleren. En haug med bøker kan ses gjennom som er bak trappekrakken, for å få en eldgammel dagbok.

Oppgaveliste i liten skala

Like utenfor Museum Camp's Fossil Island General Store er en varslingstavle som gir en oversikt over tingene du kan gjøre på Fossil Island. Dette er essensielle små foretak som har til hensikt å gjøre spilleren kjent med øyas ulike stoffer. Oversikten er delt inn i fire seksjoner: Museumsleiren, Southern Swamps, Northern Reaches og Mountainous East.

Spillere som fullførte en del av oversikten kan henvende seg til Peter for en premie, som kan sees panorere sørvest for oppslagstavlen. Spillere vil få 10 uidentifiserte små fossiler (5 for hvert segment) i tilfelle de fullfører Museum Camp og Northern Reaches-sammendraget og legger til 10 uidentifiserte mellomstore fossiler (5 for hver del) mot Southern Swamps og Mountainous East-sammendraget.

Museumsleir

Når oppdragslisten er ferdig, kan spillere få 5 uidentifiserte små fossiler ved å henvende seg til Peter.

Northern Reaches

Når oppdragslisten er ferdig, kan spillere få 5 uidentifiserte små fossiler ved å henvende seg til Peter.

Sørlige sumper

Etter å ha fullført arrangementslisten, kan spillere få 5 uidentifiserte medium fossiler ved å henvende seg til Peter.

Fjellrikt øst

Etter å ha fullført oppdragslisten, kan spillere få 5 uidentifiserte medium fossiler ved å henvende seg til Peter.

Fossil Island OSRS Guide (2)

Kara Clayton

  • Nettsted

Kara Clayton er en frilansskribent av yrke og er også en nettentusiast, en naturelsker, en fotograf, en reisefreak, en musikkelsker og en treningsfreak av hobby. Hun har tatt eksamen i engelsk litteratur og etterutdanning i journalistikk og massekommunikasjon. Hun er forelsket i yrket sitt med å kuratere artikler om forskjellige nisjer som helse, mote, finans, livsstil, teknologi, forretninger, og hennes USP er hennes enkle, men tiltalende skrivestil.

Fossil Island OSRS Guide (2024)
Top Articles
New Life in North Carolina
North Carolina mom charged with murdering two of her adopted children
Riverrun Rv Park Middletown Photos
Mcgeorge Academic Calendar
Uihc Family Medicine
Mopaga Game
CKS is only available in the UK | NICE
Obituaries
How to Type German letters ä, ö, ü and the ß on your Keyboard
Kris Carolla Obituary
Sunday World Northern Ireland
Campaign Homecoming Queen Posters
What Happened To Maxwell Laughlin
Fredericksburg Free Lance Star Obituaries
Truck Toppers For Sale Craigslist
Leeks — A Dirty Little Secret (Ingredient)
Samsung Galaxy S24 Ultra Negru dual-sim, 256 GB, 12 GB RAM - Telefon mobil la pret avantajos - Abonament - In rate | Digi Romania S.A.
Craigslist Edmond Oklahoma
Foodland Weekly Ad Waxahachie Tx
Epro Warrant Search
Axe Throwing Milford Nh
Maxpreps Field Hockey
LCS Saturday: Both Phillies and Astros one game from World Series
Cognitive Science Cornell
R/Airforcerecruits
Abga Gestation Calculator
Alternatieven - Acteamo - WebCatalog
Marlene2295
Dailymotion
South Florida residents must earn more than $100,000 to avoid being 'rent burdened'
"Pure Onyx" by xxoom from Patreon | Kemono
Frommer's Belgium, Holland and Luxembourg (Frommer's Complete Guides) - PDF Free Download
Grandstand 13 Fenway
Craigslist Hamilton Al
Clark County Ky Busted Newspaper
Cvb Location Code Lookup
Flashscore.com Live Football Scores Livescore
Shih Tzu dogs for sale in Ireland
Walgreens Agrees to Pay $106.8M to Resolve Allegations It Billed the Government for Prescriptions Never Dispensed
Craigslist Putnam Valley Ny
Thelemagick Library - The New Comment to Liber AL vel Legis
Keir Starmer looks to Italy on how to stop migrant boats
Questions answered? Ducks say so in rivalry rout
Beaufort SC Mugshots
The Attleboro Sun Chronicle Obituaries
Craigslist/Nashville
Mountainstar Mychart Login
All Buttons In Blox Fruits
Lux Funeral New Braunfels
How To Win The Race In Sneaky Sasquatch
Denys Davydov - Wikitia
Olay Holiday Gift Rebate.com
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated:

Views: 6270

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.